Otsonointi Jyväskylän seudulla, kotiin tai yrityksen kiinteistöön

Otsonointi on tehokas tapa poistaa epätoivottuja hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten tupakan, homeen, eläinten, viemärin, kalman ja savun hajua sekä ummehtuneisuutta. Otsonointi poistaa epämiellyttävät hajut asunnoista, autoista, asuntoautoista, veneistä ym.

Otsoni tehoaa eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin. Mm. maalit, liuottimet ja parfyymit voivat sisältää ainesosia, joiden jättämiä hajuja ei saada poistettua otsonin avulla. Otsoni saattaa myös reagoida joidenkin kemikaalien kanssa muodostaen uusia yhdisteitä. Otsoni ja käsittelyn aikana mahdollisesti syntyneet yhdisteet on aina tuuletettava kunnollisesti pois, ennen kuin tila otetaan käyttöön.

Milloin asunnon otsonointi kannattaa tehdä?

Mikäli asunnossa on hajuhaitta, kannattaa asunnon otsonointi ehdottomasti tehdä ensisijaisesti vasta asukkaiden vaihtuessa, kun asunto on tyhjillään.  Pinnat ovat tällöin avoimina, eivätkä asunnon hajut pääse tarttumaan uuden asukkaan tavaroihin. Jos asunnossa on kuitenkin tarkoitus jatkaa asumista hajuhaitasta huolimatta, tyhjentämisen sijaan, otathan ensin yhteyttä meihin. Kerromme mielellämme, miten otsonointi voidaan toteuttaa.

Tilaa asunnon tai kiinteistön otsonointi, ota yhteyttä ja kysy hinta!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy otsonoinnin tai otsonaattorin vuokrauksen hinta. Annemme realistisen arvion otsonoinnin kestosta ja työn tai vuokrauksen kuluista.