Huoneistoremontti ja sisustussuunnittelu saman katon alta

Huoneistoremontti, Jyväskylä ja lähikunnat

Huoneistoremontin tarpeessa? Hasek toteuttaa huoneistoremontit ja pintaremontit monipuolisesti sekä kotitalouksille että julkisiin tiloihin Jyväskylän alueella.

Remontoimme ja saneeraamme laajalla skaalalla erilaisia ja erikokoisia kohteita. Uusimme pinnat tai tarvittaessa remontoimme koko huoneiston avaimet käteen -periaatteella.

Emme yritä tarjota yhtä ratkaisua kaikille; remontin suunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeista ja toiveista. Asiakkaan aktiivinen kuunteleminen projektin alusta loppuun asti on toimintamme perusperiaate ja varmistaa toivotun lopputuloksen.

Teemme tarvittaessa myös vahinkosaneeraukset, kuten kosteusvaurioiden saneeraukset. Meiltä hoituvat kaikkien remonttien yhteydessä myös mm. sähkötyöt ja putkityöt. Saat siis koko remontin saman katon alta!

Ota yhteyttä ›

Pintaremontti voi pitää sisällään esimerkiksi:

  • Kosteusvauriokorjaukset
  • Sisäilmakorjaukset
  • Terassien, aitojen, katoksien ja piharakennusten korjaukset ja uusimiset
  • Sauna- ja kosteiden tilojen korjaukset ja uudistukset
  • Keittiökalusteiden suunnittelun ja asennuksen
  • Pintojen uusimiset: tapetoinnit ja maalaukset – myös täysin asuttuna
  • Sisäseinien, sisäkattojen ja lattioiden korjaukset ja uusimiset
  • Väliseinien rakentamiset ja muutostyöt

Kodin huoneistoremontti myös asuttuna

Kodin huoneistoremontti onnistuu joustavasti, sillä asunnosta ei tarvitse paeta evakkoon remontin ajaksi. Huoneiden pintojen uusiminen, tapetointi ja maalaus, onnistuvat myös asutussa asunnossa.

Sovimme aina asiakkaan kanssa aikataulusta ja työajoista, jotta asuminen ei häiriinny ja myös remonttityöhön on saatavilla riittävä työrauhan työn laadun varmistamiseksi.

Ota yhteyttä ›

Sisustussuunnittelun hinta remontin yhteydessä = ilmainen!

Jokaisen asiakkaan toiveet ja tavoitteet ovat aina hieman erilaisia. Sisustuksellisesti kauniin ja toimivan lopputuloksen aikaansaamiseksi remontin yhteydessä voidaan myös toteuttaa ammattitaitoinen sisustussuunnittelu. Yhteystyökumppanimme kautta tarjoamme remonttiisi sisustussuunnittelupalvelut ilmaiseksi!

Kun remontti ja sisustus hoidetaan kuntoon samalla kertaa, lopputulos on varmasti viihtyisä ja toimiva. Kysy meiltä kodin tai kiinteistön sisustuksesta jo remontin suunnitteluvaiheessa.

Saat meiltä maksuttoman arvion myös remontin toteutuksesta. Kokonaisvaltainen palvelu säästää aikaa, rahaa ja vaivaa.

040 8255 060 Yhteystiedot