Otsonointi poistaa epämiellyttävät hajut tehokkaasti

Otsonointi, Jyväskylä ja Keski-Suomi

Etsitkö otsonoijaa? Hasek Oy tekee ammattitaitoiset otsonoinnit Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella.

Otsonointi on tehokas tapa poistaa epätoivottuja hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten tupakan, homeen, eläinten, viemärin, kalman ja savun hajua sekä ummehtuneisuutta. Otsonointi poistaa epämiellyttävät hajut asunnoista, autoista, asuntoautoista, veneistä ja muista tiloista.

Kysy meiltä rohkeasti otsonoinnin tai otsonaattorin vuokrauksen hinta! Annamme realistisen arvion otsonoinnin kestosta ja työn tai vuokrauksen kuluista.

Ota yhteyttä ›

Millaisiin hajuihin otsonointi tehoaa?

Otsoni tehoaa eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin. Mm. maalit, liuottimet ja parfyymit voivat sisältää ainesosia, joiden jättämiä hajuja ei saada poistettua otsonin avulla. Otsoni saattaa myös reagoida joidenkin kemikaalien kanssa muodostaen uusia yhdisteitä.

Otsoni ja käsittelyn aikana mahdollisesti syntyneet yhdisteet on aina tuuletettava kunnollisesti pois, ennen kuin tila otetaan käyttöön.

Milloin asunnon otsonointi kannattaa tehdä?

Mikäli asunnossa on hajuhaitta, kannattaa asunnon otsonointi tehdä ensisijaisesti vasta asukkaiden vaihtuessa, silloin kun asunto on tyhjillään. Pinnat ovat tällöin avoimina, eivätkä asunnon hajut pääse tarttumaan uuden asukkaan tavaroihin.

Jos asunnossa on kuitenkin tarkoitus jatkaa asumista hajuhaitasta huolimatta, otathan ensin yhteyttä meihin. Kerromme mielellämme, miten otsonointi voidaan toteuttaa asutussa asunnossa.

Ota yhteyttä ›
040 8255 060 Yhteystiedot